#2138
Πολλά 12 σύνολο χειροποίητα θρησκευτικές χειροποίητα κοσμήματα δυτική χριστιανική βραχιόλια
Κατηγορία
Παπαγάλοι
Κατάσταση
Ενεργός
Τρόποι πληρωμής
  • Paypal
  • Moneygram
  • Τραπεζικό Έμβασμα
τιμή ναυτιλίας
  • GR τιμή ναυτιλίας: €5.00 EUR
  • Διεθνής τιμή ναυτιλίας: €5.00 EUR
χρόνος παράδοσης
15-30 ημέρες με έγκυρες online tracking
επιστρέφει
επιστροφές γίνονται δεκτές
προστασία αγοραστή
εγγύηση για την παραλαβή της παραγγελίας ή επιστροφή χρημάτων
Στοιχεία πωλητή

Καταχωρήθηκε από cheirotechnia

Μέλος από: 24.04.2015


Δείτε περισσότερα στοιχεία από αυτόν τον πωλητή

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν
Παρτίδα 12 χειροποίητα βραχιόλια, διαφορετικά μοντέλα.

ΧΡΌΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΆΔΟΣΗΣ: Μπορούμε να στείλουμε την παραγγελία σας από τη Λίμα του Περού, μετά 1-2 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της πληρωμής σας. Την κατά προσέγγιση ώρα, όταν θα λάβετε την παραγγελία σας είναι 15-20 ημέρες. Παρακολούθηση από το USPS ισχύουν για τις ΗΠΑ. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις λόγω αεροπορικού ταχυδρομείου, αλλά σε γενικές γραμμές, αυτές οι καθυστερήσεις κάνουν δεν εμφανίζεται συχνά. Το ταχυδρομείο είναι πιστοποιημένο, έτσι εάν δεν λάβετε την παραγγελία σας σε 1 μήνα, θα κάνουμε μια επίσημη καταγγελία στο ταχυδρομείο. Το όριο χρόνου θα 55 ημέρες.

ΡΗΤΉ ΕΠΙΛΟΓΉΣ ΑΠΟΣΤΟΛΉΣ: Προσφέρουμε επίσης ρητή ναυτιλία με EMS. Χρήση αυτής της επιλογής θα είστε σε θέση να παραλάβετε την παραγγελία σας σε 5-10 ημέρες για τις ΗΠΑ και 7-15 ημέρες σε όλο τον κόσμο. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσει την τιμή especific ρητή αποστολής για το ακριβές ποσό των προϊόντων που διατάζετε μαζί μας.

ΈΚΠΤΩΣΗ για συνδυασμένη ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΕΣ: Αν έχετε αγοράσει τα 2 ή περισσότερα μέρη, υπάρχει έκπτωση ναυτιλίας USD 3 σε κάθε επιπλέον παρτίδα που αγοράζετε. Επισκεφθείτε το κατάστημά μας στην υδρόγειο προσφορές για να δείτε πολλά άλλα προϊόντα που προσφέρουμε. Είμαστε χονδρεμπόρων. Αν ψάχνετε να αγοράσετε προϊόντα από εκατοντάδες ή χιλιάδες, παρακαλώ στείλτε μας το μήνυμα για την ειδική τιμή και να αγοράσει πολλά τώρα.

ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΌΤΗΣΗ: Εάν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, παρακαλούμε αφήστε μας τα θετικά σχόλια. Αυτό θα μας βοηθήσουν να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες και να προσφέρουν περισσότερα προϊόντα προς πώληση. Όταν αξιολογείτε χρόνος παράδοσης και η τιμή ναυτιλίας θεωρούν στέλνουμε παραγγελίες από τη Λίμα του Περού. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία σας, παρακαλούμε να μας στείλετε μήνυμα και θα το λύσουμε. Ευχαριστώ.
Κριτικές

Η ηλεκτρονική σου διεύθυνση:

Ερώτηση: